Over Knuffelkadoos, de grootste pluche knuffeltjes webshop

Speelgoedodijk & Knuffelkadoos zijn onderdeel van Houten Speelgoed Odijk VOF

Goede service, snelle levering en een goed klanten contact staan bij ons hoog in het vaandel !

De particuliere consument is reeds langer klant bij Knuffelkadoos en ondertussen hebben veel bedrijven ook de weg naar onze site gevonden, om hun kraamcadeau's in te kopen.

 

Het begin van knuffelkadoos: 

Negen jaar geleden hebben we knuffelkadoos opgericht, was net Oma geworden en was op zoek naar leuke pluchen knuffels, maar kon het toch niet helemaal vinden, heel veel knuffels, maar allemaal van mindere kwaliteit, was toch niet wat we zochten!

Dus zijn we zelf op zoek gegaan naar fabrikanten met goede kwaliteit knuffels.

 

3 merken knuffels met een totaal andere uitstraling!

Kaloo, Living Nature en Perfect Petzzz!

 

Beide bedrijven Knuffelkadoos en Speelgoedodijk zijn ondertussen overgenomen door dochter en schoonzoon en zelf werk ik nog met veel plezier meer op de achtergrond, maar ben geen eigenaar meer.

We zijn erg trots op ons assortiment knuffels van Hansa, Kaloo, Perfect Petzzz en Living Nature. 

 

Kaloo Knuffels:

Het aanbod Knuffels is erg groot, en daarom zijn wij  op zoek gegaan naar een mooie superzachte knuffel verpakt in een luxe geschenkendoos, en kwamen wij uit bij Kaloo Knuffels, een schitterend assortiment!

De Kaloo Knuffels zijn erg leuk als geboortegeschenk.

Living Nature Knuffels

Ondertussen is ons assortiment uitgebreid met Living Nature Knuffels, een geweldig merk met leuke realistische knuffels van een Europees merk

Perfect Petzzz Knuffels

Heel wat anders dan de gewone pluchen knuffels, Perfect Petzzz, zijn de ademende slapende hondjes en poesjes in ons assortiment! Ook heel leuk als decoratie!

Wij hebben een groot aantal van de artikelen op onze site in ons magazijn in voorraad en kunnen daarom snel leveren.

 

Kaloo knuffels en kraamcadeaus, Living Nature, erg leuke realistische knuffels, Perfect Petzzz, honden en poezen die "echt" ademen. 

          

Wij verkopen alleen knuffels van hoogwaardige kwaliteit, en of het nu om een boerderij knuffel gaat of wilde dieren of vogels, of andere pluchen knuffels, alle knuffels worden binnen 24 uur afgeleverd! De ene werkdag voor 16.00 uur besteld is de volgende dag bij u aan de deur afgeleverd! Ook op zaterdag!
De verzendkosten houden we laag, in de meeste gevallen € 6,95 en bij een bestelling boven 25 Euro helemaal geen verzendkosten!
Een knuffel van Knuffelkadoos.com is altijd een schot in de roos!

 

Wij kunnen de knuffel ook gezellig verpakken in doorzichtige folie!

Wilt u dat we de knuffel voor u inpakken als cadeau, in folie, vermeld u dit dan bij uw bestelling en het wordt geregeld! Tevens heeft u bij ons de mogelijkheid om een kaartje mee te sturen, kies uw kaart, geef de tekst door en wij zorgen dat het voor elkaar komt!

 

Kies een kaartje bij uw knuffel!

Wanneer u speciale wensen heeft kunt u dit ook kenbaar maken via de mail: [email protected]  Natuurlijk mag u ons ook bellen: 06-54308390 
Geen moeite is ons te veel om onze klanten blij te maken met onze pluchen knuffeldieren!

Wij zijn aangesloten bij en gecertificeerd lid van de stichting Webshop Keurmerk, dus u kunt bij ons veilig en betrouwbaar shoppen.

 

Webshop Keurmerk

 

Afhalen is mogelijk op afspraak, via de telefoon of via de mail.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »