Geen producten (0)

KALOO Knuffels online kopen, superzachte knuffels van topkwaliteit!

Kaloo Knuffel, Knuffels & Pluche

Kaloo is een Frans merk, bestaat al bijna 20 jaar, en wordt geleverd in meer dan 40 landen, dat zegt wel iets over de kwaliteit.

Kaloo is ontstaan doordat een jonge vader de leukste en zachtste knuffeltjes ging ontwerpen voor zijn zoon en deze zelf ging maken, zo kan het soms lopen .....

Kaloo Knuffels zijn ontzettend zacht en van een uitmuntende kwaliteit.

De knuffeldieren van Kaloo zijn hoogwaardig in kwaliteit en zijn superzacht, echt een geweldig leuke knuffel om te kopen voor jullie baby

Geen producten (0)

Knuffels, wel 1000 soorten knuffels!

De teddybeer of het knuffelkonijn kunnen heel belangrijk zijn voor je kindje!

Een lieve grote knuffelbeer kan erg belangrijk zijn in het leven van je kind, een knuffel is vertrouwd en is een stukje van thuis, en bovendien superlief babyspeelgoed!

We kennen allemaal de verhalen van een peuter die zijn teddybeer kwijt is en niet kan slapen omdat hij of zij het knuffeltje mist.

Een knuffelbeer of knuffelkonijn van Kaloo is een orgineel kraamcadeau!

Het is leuk om een knuffel cadeau te geven als kraamkado, op een babyshower zullen deze knuffels absoluut een succes zijn!

Bovendien zijn de kleine knuffels een leuk baby kado voor in een kraammand.

Op verzoek kunnen wij een kaartje bij je bestelling voegen. De kaartjes kosten       € 1,25 en kunnen voorzien worden van uw eigen tekst.  Deze kunt u bijvoegen onder het kopje: Kaartje erbij! 

Sint en Piet en de Kerstman

Ook Sinterklaas en de kerstman kopen de knuffeltjes al vele jaren bij ons in, als je de cadeautjes ingepakt wilt hebben, vermeld dit dan svp bij de specificatie van je bestelling.

We hebben 98 % van de Kaloo Knuffels in voorraad in ons magazijn, wanneer we ze toch even moeten bestellen is de levertijd 2-4 dagen, uiteraard melden we dit dan.

Kortom met een Kaloo Knuffel maak je elke baby of peuter erg blij!

Verkooppunt Kaloo Knuffels grote keuze: Kaloo Les Amis, Bebes Pastel, Perle en Plume

Kaloo Perle, de knuffelberen en knuffelkonijnen in zachte pasteltinten, roze, blauw of creme

Kaloo Plume, de knuffeldieren met een modern lichtgrijze gezichtje in de kleuren roze, groen, blauw en wit.

Kaloo Les Amis, echt een geweldige lijn met de leukste knuffeldieren, heel veel verschillende knuffeldieren.

Kaloo Bebes Pastel Knuffels en knuffeldoekjes, een hele nieuwe lijn, zijn nu allemaal leverbaar, Is een superzachte knuffelcollectie met streepjes. in pastelkleuren, grijs, blauw en perzik gecombineerd met wit. Erg leuke knuffeltjes!

Knuffeldoekjes, Slofjes en Cadeausets van Kaloo

Laten we ook onze knuffeldoekjes, slofjes en cadeausets van Kaloo niet vergeten, ontzettend leuk als kraamcadeau! En natuurlijk hebben we onze muziekberen, muziekberen en trekfiguren nog niet genoemd.

Echt een geweldig assortiment van een collectie exclusieve knuffels, knuffeldoeken, muziekknuffels, superzacht en topkwaliteit! 

De knuffels van Kaloo zijn gemaakt van polyester en kunnen in de wasmachine gewassen worden op 30 graden.

Kaloo Knuffel, geleverd in een schitterende cadeauverpakking!

Alle Kaloo Perle en Plume knuffels worden verpakt in een mooie ronde geschenkdoos, de knuffeldoekjes, slofjes en Kaloo Les Amis worden verpakt in andere geschenkdozen.

Voor de grote knuffels zijn geen speciale geschenkverpakkingen.